Νέα

Verified by GS1 - Η νέα υπηρεσία του GS1 που ενθουσίασε τον επιχειρηματικό κόσμο στην Food Expo

Πρόκειται για μία πλατφόρμα, στην οποία οι παραγωγοί/ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων μπορούν να καταχωρήσουν βασικές πληροφορίες για τα προϊόντα τους, δημιουργώντας έτσι μία μοναδική ταυτότητα για καθένα από αυτά σε παγκόσμιο επίπεδο, τροφοδοτώντας τον διεθνή κατάλογο προϊόντων, GS1 Registry.

Στην πλατφόρμα ταυτόχρονα έχει πρόσβαση κάθε λιανέμπορος, (φυσικό εμπόριο, e-shop, marketplace κλπ.) που αναζητά την επόμενη συνεργασία του, για να βρει προϊόντα από οπουδήποτε στον κόσμο, που να ανταποκρίνονται στα κριτήρια που τον ενδιαφέρουν. Οι καταναλωτές επίσης, μπορούν μέσω της πλατφόρμας να επιβεβαιώσουν την «ταυτότητα» των προϊόντων που ενδιαφέρονται να αγοράσουν ώστε να είναι σίγουροι για την σωστή επιλογή του προϊόντος που επιθυμούν. Έτσι ενισχύεται η εμπιστοσύνη τους στο brand αλλά βελτιστοποιείται και η αγοραστική τους εμπειρία.

Με βάση τα παραπάνω, η υπηρεσία Verified by GS1 μπορεί και λειτουργεί ως η μοναδική πηγή που μπορεί να απαντήσει σε όλα τα μέρη της εφοδιαστικής αλυσίδας, από τον παραγωγό μέχρι τον τελικό καταναλωτή, την ερώτηση "Είναι αυτό το προϊόν, αυτό που νομίζω ότι είναι;"

Η υπηρεσία βρίσκεται ήδη σε εφαρμογή σε περισσότερες από 30 χώρες και τα στοιχεία των περισσότερων από 175 εκατομμυρίων καταχωρημένων προϊόντων είναι προσβάσιμα στους ενδιαφερόμενους! Στην Ελλάδα, αναμένουμε ότι η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη το 3ο τρίμηνο του 2022.

Η υπηρεσία παρέχεται χωρίς κόστος στα μέλη του GS1 Association-Greece μέσω της πρόσβασης στην περιοχή μελών.

Δείτε ακόμη: www.gs1greece.org/verified-by-gs1

 

WINE FRIENDS iStock 1049342168

contact rs