Νέα

DIH-World: IoT στη Ζύμωση της Επιτραπέζιας Ελιάς - Δηλώστε συμμετοχή!

Ο GS1 Association-Greece συμμετέχει στην online εκδήλωση που διοργανώνει την Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 και ώρα 5μ.μ. το ευρωπαϊκό έργο καινοτομίας DIH-World σε σχέση με το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) στη Ζύμωση της Επιτραπέζιας Ελιάς.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί, μεταξύ άλλων, το πείραμα TOFIoT, που προσφέρει μια ψηφιακή λύση για την παρακολούθηση του ποιοτικού ελέγχου της ζύμωσης επιτραπέζιων ελιών, που στοχεύει σε μικρής και μεγάλης κλίμακας παραγωγούς. Το TOFIoT εκμεταλλεύεται την τεχνολογία IoT αισθητήρων για τη μέτρηση των βιομετρικών συνθηκών στις δεξαμενές ζύμωσης επιτραπέζιων ελιών απομακρυσμένα, απλοποιώντας και εκσυγχρονίζοντας τη διαδικασία. Επιτυγχάνονται σημαντικές βελτιστοποιήσεις στην αποδοτικότητα της εργασίας, καθώς απαιτούνται πολύ λιγότερα επιτόπια δείγματα. Επίσης, το εργαλείο παρέχει πρωτοφανή όγκο δεδομένων ως προς την διαφάνεια και ιχνηλασιμότητα της διαδικασίας και εξυπηρετεί νέα επιχειρηματικά μοντέλα. Επιπλέον, η ζύμωση θα αξιολογηθεί με βάση επιστημονικά εργαλεία σε αντίθεση με τα συνήθως συναντώμενα «κάντο μόνος σου» (Do-It-Yourself-DIY) εργαλεία, αρχαίες ή τοπικές πειραματικές φόρμουλες.

Θα μιλήσει ο κ. Μάνος – Νικόλαος Παπαδάκης, Applications Executive, Standards & Solutions Dpt., GS1 Association-Greece, για το πώς τα πρότυπα GS1 οδηγούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων τροφίμων.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν αλλά απαιτείται εγγραφή εδώ.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Δείτε την πρόσκληση

 

Businessman activates global network

contact rs