Νέα

Την επόμενη μέρα του εξαγωγικού επιχειρείν ανέδειξε το Export Summit VIII

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 το συνέδριο «Export Summit VIII - Awareness: A Key Factor to Success» του ΣΕΒΕ-Συνδέσμου Εξαγωγέων, ο οποίος πρωτοπόρησε διοργανώνοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα συνέδριο σε τρισδιάστατο εκθεσιακό κέντρο, το SEVE LiveOn Expo Complex.

GS1 Association-Greece συμμετείχε στο συνέδριο ως χορηγός αλλά και με ομιλία στο Panel 4 - GREEN SUSTAINABILITY AWARENESS, όπου ο κ. Μάνος-Νικόλαος Παπαδάκης, Applications Executive - Standards Solutions Department, επικεντρώθηκε στη σημασία της κυκλικής οικονομίας, που συνιστά πλέον μία διεθνή στρατηγική, τονίζοντας παράλληλα ότι στόχος της Ε.Ε. είναι οι μηδενικοί ρύποι και γι’ αυτό προσπαθεί να οδηγήσει τις οικονομίες των κρατών-μελών σε ένα αειφόρο μονοπάτι.

To 8ο Export Summit υλοποιήθηκε σε υβριδική μορφή με την πλειοψηφία των ομιλητών να συμμετέχει με φυσική παρουσία και περισσότερους από 1500 σύνεδρους να παρακολουθούν ψηφιακά και να περιηγούνται στο τρισδιάστατο εκθεσιακό κέντρο. Παράλληλα, οι επισκέπτες του SEVE LiveOn Expo Complex είχαν τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσουν με άλλους επισκέπτες (δικτύωση "peer-to-peer") που εμφανίζονταν πως ήταν live και online, να περιηγηθούν στα περίπτερα των χορηγών στο Sponsors Hall, όπου μπορούσαν να συλλέξουν το ψηφιακό ενημερωτικό τους υλικό και να πραγματοποιήσουν μαζί τους προγραμματισμένες B2B επιχειρηματικές συναντήσεις σε ειδικά σχεδιασμένους ψηφιακούς χώρους, με video call ή/και chat και να δημιουργήσουν την προσωπική τους ψηφιακή ενημερωτική τσάντα.

contact rs