Νέα

Greek Exports Forum 2013

Ο GS1 Association Greece συμμετέχει ως χρυσός χορηγός στο Greek Exports Forum 2013

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή της πλειονότητας των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων και των θεσμικών φορέων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013, το Greek Exports Forum 2013, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Spa στο Καβούρι, διοργανωμένο από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) και την Ethos Media S.A., υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και του Υπουργείου Τουρισμού.

Το Forum περιλάμβανε το συνέδριο Greek Exports Conference 2013, τις παράλληλες στοχευμένες Β2Β συναντήσεις Ελλήνων εξαγωγέων με σημαντικούς διεθνείς Buyers και κορυφώθηκε με την τελετή απονομής των εξαγωγικών βραβείων Greek Exports Awards 2013.

O GS1 Association-Greece συμμετείχε ως χρυσός χορηγός του συνεδρίου και παρείχε στα μέλη σημαντικές εκπτώσεις στη συμμετοχή τους αλλά και τη δυνατότητα δωρεάν B2B συναντήσεων με διεθνείς Buyers. Στην ομιλία της η Πρόεδρος του συνδέσμου μας, κ. Μαρία Κόντου, τόνισε μεταξύ άλλων ότι βασική προϋπόθεση για τη δυνατή παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων στο εξαγωγικό εμπόριο, είναι η χρήση μιας κοινής επιχειρηματικής γλώσσας μέσω των προτύπων GS1, που θα εξασφαλίζει το διαβατήριό τους στις διεθνείς αγορές.

O GS1 Association-Greece διακρίθηκε ως φιναλίστ στον θεσμό των Greek Exports Awards, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του συνεδρίου.

Greek Exports Forum Speech

 

Greek Exports Forum panel

contact rs