Νέα

Μέγας χορηγός στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ, ο GS1 Association-Greece

Δυναμικά δώσαμε το παρόν ως Μέγας Χορηγός στη Γενική Συνέλευσης της ΚΕΕΕ (Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας), που πραγματοποιήθηκε στην Άρτα, με την ευκαιρία των εγκαινίων του τοπικού Επιμελητηρίου, το διήμερο 19-20 Απριλίου 2013.

Σημαντικά θέματα όπως ο ΦΠΑ Τουρισμού και Επιχειρήσεων, το ΕΣΠΑ, η ρευστότητα των τραπεζών στις επιχειρήσεις, οι νέοι και η ανεργία, συζητήθηκαν μεταξύ των μελών της επιμελητηριακής κοινότητας, ενώ διατυπώθηκαν προτάσεις προς την πολιτεία με στόχο την ανάκαμψη και την ανάπτυξη.

Υποστηρίζοντας την αποτελεσματικότερη λειτουργία των εμπορικών συναλλαγών των επιχειρήσεων, στηρίξαμε ενεργά αυτή την εκδήλωση.

Το πρωί του Σάββατου 20 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε διάλλειμα των εργασιών του Συνεδρίου στην Άρτα, όπου και έγιναν τα εγκαίνια του νέου Επιμελητηριακού Μεγάρου της Άρτας, με την παρουσία μελών των 52 Επιμελητηρίων της χώρας και πλήθους εκλεκτών προσκεκλημένων από την πολιτική ηγεσία και τον επιχειρηματικό κόσμο. Στόχος του επιμελητηρίου της Άρτας, που αποδείχτηκε άψογος οικοδεσπότης, ήταν μεταξύ άλλων η γνωριμία των παρευρισκόμενων με την περιοχή και τα τοπικά προϊόντα.

Το παρόν στη Συνέλευση έδωσε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης, κ. Στέφανος Κομνηνός, ο οποίος στην τοποθέτηση που έκανε στη Συνέλευση ανέφερε πως τα συστατικά της σωστής επιχειρηματικότητας είναι το επιχειρηματικό σχέδιο και η ρευστότητα.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε., κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ανέφερε πως βρισκόμαστε στον 6ο χρόνο ύφεσης και πως θα πρέπει να δοθεί άμεσο τέλος στη βαθιά οικονομική κρίση που βιώνουμε με ορθή οικονομική πολιτική.

Σε σχετικές δηλώσεις του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας, κ. Χρήστος Παπάζογλου επισήμανε ότι η λύση της ανάκαμψης της οικονομίας θα δοθεί από την Περιφέρεια καθώς η παραγωγή, η μεταποίηση και οι εξαγωγές των προϊόντων θα συνεισφέρουν σε αυτή.

Τέλος, ο Αντιπρόεδρος του GS1 Association Greece και αντιπρόεδρος του Επιμελητήριου Άρτας, κ. Χρήστος Κολιός επεσήμανε την ανάγκη εκσυγχρονισμού των ελληνικών επιχειρήσεων και τη χρήση παγκόσμιων αναγνωρισμένων προτύπων GS1 που πιστοποιούν την εγκυρότητα, ταυτοποιούν τα μοναδικά χαρακτηριστικά, κατοχυρώνουν τα ελληνικά προϊόντα, και εξασφαλίζουν το διαβατήριό τους και στις διεθνείς αγορές.

Photo: Ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης, κ. Στέφανος Κομνηνός στο βήμα και το πάνελ με τον Πρόεδρο και μέλη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας

ΚΕΕΕ panel

Photo: Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του

ΚΕΕΕ ΕΒΕΑ Μίχαλος

Photo: ο Αντιπρόεδρος του GS1 Association-Greece και Αντιπρόεδρος του Επιμελητήριου Άρτας, κ. Χρήστος Κολιός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του

ΚΕΕΕ Κολιός Χρήστος

Photo: Εγκαίνια του νέου Επιμελητηριακού Μεγάρου της Άρτας – από αριστερά: ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας, κ. Χρήστος Παπάζογλου (πίσω), ο Γ.Γ. Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης, κ. Στέφανος Κομνηνός, ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ, κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο Αντιπρόεδρος του GS1 Association-Greece και Αντιπρόεδρος του Επιμελητήριου Άρτας, κ. Χρήστος Κολιός και η Πρόεδρος του GS1 Association-Greece, κα Μαρία Κόντου.

ΚΕΕΕ εγκαίνια

contact rs