Νέα

Export Summit V - Ο GS1 ήταν παρών!

Tο συνέδριο EXPORT SUMMIT V πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, υπό τη διοργάνωση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης).

Περισσότερα από 1.300 άτομα παρακολούθησαν δια ζώσης αλλά και μέσω livestreaming τις εργασίες του συνεδρίου, ενώ το «παρών» έδωσαν επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων, ανώτατοι εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και ακαδημαϊκοί.

Το θέμα του Export Summit V ήταν το “Adding Value to Exports” και ενότητες αυτού αποτέλεσαν το “Certification, Packaging, Labelling, Transport and Distribution Networks”.

Ο GS1 Association Greece συμμετείχε στην ενότητα Certification & Standardization (Market Approach), με παρουσίαση του κ. Δημήτρη Χρήστου, Director - Market Development.

Στα πλαίσια της θεματικής αυτής ενότητας που αφορούσε τα διεθνή πρότυπα και την πιστοποίηση των προϊόντων, παρουσίαστηκαν τα παγκόσμια πρότυπα GS1 και ο τρόπος με τον οποίο αυτά αναπτύσσονται, δίνοντας έμφαση στην επίδραση που ασκούν στο εξαγωγικό εμπόριο.

 

contact rs