Νέα

5th Greek Exports Forum - Ο GS1 ήταν παρών!

Περισσότερα από 400 άτομα έδωσαν το παρόν και περισσότερες από 250 B2B συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στο 5th Greek Exports Forum, που έλαβε χώρα την Τρίτη 30 Μαΐου στην Αθήνα, με τη συμμετοχή κυβερνητικών και θεσμικών φορέων και εκατοντάδων εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.

Ο σύνδεσμός μας GS1 Association Greece, ως διαχειριστής των παγκοσμίων προτύπων GS1 που στόχο έχουν την αποτελεσματικότερη λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας στο σύνολό της αλλά και τη διευκόλυνση του εξαγωγικού εμπορίου, ήταν παρών!

Ο κ. Δημήτρης Χρήστου, Director - Market Development του GS1 Association Greece, μίλησε μεταξύ άλλων για τη σημασία της πιστοποίησης με GS1, λέγοντας ότι είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι υπάρχουν προϊόντα που εξάγονται χωρίς χρήση των προτύπων GS1. Έδωσε ως παραδείγματα το Alibaba και την Amazon, οι οποίες ζητούν πρότυπο GS1 και χρήση GTINs για να δεχτούν κάποιο προϊόν.

Το 5th Greek Exports Forum, διοργάνωσαν για 5ο συνεχόμενο έτος η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) και η Ethos Events, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Υπουργείου Τουρισμού.

 5thGEF-panel

contact rs