Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2018 από τον GS1 Global (Healthcare Provider Advisory Council) το webinar σχετικά με το case study του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών (401 ΓΣΝΑ), που αφορά την αναβάθμιση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών, μέσω του συστήματος αυτοματοποιημένης διακίνησης των ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Νοσκομεία, Φορείς, Πάροχοι Υγείας, Εταιρίες, Logistics Providers κ.ά συνολικά 168 συμμετέχοντες από 41 χώρες, παρακολούθηησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον Αντισυνταγματάρχη Σωτήρη Τσιάφο-Τσιάρα, στρατιωτικό Φαρμακοποιό και Traceability Project Manager στο 401 ΓΣΝΑ, ο οποίος μίλησε για την πιλοτική εφαρμογή των Διεθνών Πρότυπων GS1 στο νοσοκομείο για την κωδικοποίηση, σήμανση και ιχνηλάτηση των υγειονομικών υλικών μέσω GS1 barcode scanning και τα πολλαπλά οφέλη για την Υπηρεσία.

Κατεβάστε την παρουσίαση

Σας ενημερώνουμε ότι στις 18 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 15:30-16:30 θα πραγματοποιηθεί webinar από τον GS1 Global (Healthcare Provider Advisory Council) σχετικά με το case study του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών (401 ΓΣΝΑ), που αφορά την αναβάθμιση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών, μέσω του συστήματος αυτοματοποιημένης διακίνησης των ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Συγκεκριμένα, οι στρατιωτικοί Φαρμακοποιοί που στελεχώνουν το 401 ΓΣΝΑ,  εφαρμόζουν πιλοτικά τα Διεθνή Πρότυπα GS1 που αφορούν στην κωδικοποίηση, σήμανση και ιχνηλάτηση των υγειονομικών υλικών μέσω GS1 barcode scanning, με πολλαπλά οφέλη για την Υπηρεσία.

Εγγραφείτε για τη δωρέαν παρακολούθηση!

Με  γνώμονα την αναβάθμιση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών, το Γενικό Επιτελείο Στρατού εφαρμόζει από τον Σεπτέμβριο του 2017, σύστημα αυτοματοποιημένης διακίνησης των ιατροτεχνολογικών προϊόντων (κυρίως αναλώσιμα υλικά υψηλού κόστους και κρισιμότητας, όπως μοσχεύματα, stent και βηματοδότες).

Συγκεκριμένα, οι  Στρατιωτικοί Φαρμακοποιοί που στελεχώνουν το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ),  εφαρμόζουν πιλοτικά τα Διεθνή Πρότυπα, που αφορούν στην κωδικοποίηση, σήμανση και ιχνηλάτηση των υγειονομικών υλικών μέσω GS1 barcode scanning, με πολλαπλά οφέλη γαι την Υπηρεσία.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού

Για τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα, συζητούν σε συνέντευξή τους στο περιοδικό Pharma & Health Business:

  • ο κ. Σωτήρης Τσιάφος-Τσιάρρας, Στρατιωτικός Φαρμακοποιός, MSc Logistiocs & Supply Chain Management, Project Manager Ιχνηλασιμότητας Επεμεβατικών Υλικών, 401 ΓΣΝΑ

  • o Δρ. Γεώργιος Σαρανταυγάς, Director, Standards & Solutions, GS1 Association Greece 

  • και η κ. Αντωνία Βασιλία, Νοσηλεύτρια Αιμοδυναμικού Τμήματος, 401 ΓΣΝΑ

Διαβάστε την συνέντευξη

Ο Διεθνής Οργανισμός GS1 αποτελεί τη μοναδική πηγή για την έκδοση και διαχείριση GS1 κωδικών barcodes μαζί με τους οργανισμούς μέλη του σε περισσότερες από 100 χώρες στον κόσμο.

Στην Ελλάδα, το Σωματείο ‘’GS1 Association Greece’’ ζητά να προσλάβει:

Senior Executive Market Development

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 στο Divani Caravel, παρουσίαση του GS1 Association Greece για τις υπηρεσίες του, GS1 Cloud και GS1 Data Pool, που αποτελούν καινοτόμα και δυναμικά εργαλεία για τη σύγχρονη επιχείρηση, με συμμετέχοντες από τον χώρο του λιανεμπορίου και της βιομηχανίας αλλά και ενδιαφερόμενους φορείς, συνδέσμους και εκπροσώπους του Τύπου.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 2nd Hellenic Innovation Forum που διοργανώνεται από την Ethos Media, με θεματολογία «Η καινοτομία συναντά την Ελλάδα της ανάπτυξης».

Το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων και οι ερωτήσεις τους για όσα παρουσιάστηκαν, αποδεικνύουν ότι η ενημέρωση για θέματα που αφορούν στη χρήση και εφαρμογή των GS1 barcodes αλλά και των νέων τεχνολογιών, εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τις ποικίλες ανάγκες των επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα τους, στις τοπικές και διεθνείς αγορές, φυσικές και ψηφιακές, ικανοποιώντας ένα σημαντικό ζητούμενο στην πορεία προς την ανάπτυξη.