Ο GS1 είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1977, εδρεύει στις Βρυξέλλες και εκπροσωπείται σε περισσότερες από 100 χώρες στον κόσμο.

Ασχολείται αποκλειστικά με το σχεδιασμό και την εφαρμογή διεθνών προτύπων με σκοπό την αποτελεσματικότερη λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας σε παγκόσμιο επίπεδο και ποικίλους τομείς.

Προσφέροντας μία πλήρη σειρά προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων, εξασφαλίζονται τυποποιημένες διαδικασίες και επιτυγχάνονται αποτελεσματικότερες εμπορικές συναλλαγές προς όφελος επιχειρήσεων και καταναλωτών.

Τα πρότυπα GS1 είναι τα πλέον διαδεδομένα στον κόσμο.

Δείτε ακόμη…

GS1 profile

 

GS1 Association Greece profile

Λίγα λόγια για τον οργανισμό μας... Ποιοί είμαστε, τι κάνουμε, ποιός είναι ο ρόλος μας και η διοίκησή μας.

 

Ποιός είναι ο GS1; (ελληνική έκδοση)

Δεν είναι πάντα εύκολο να εξηγήσουμε με απλά λόγια τι κάνει ο GS1. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε αυτό το φυλλάδιο. Παρέχει μια επισκόπηση των δραστηριοτήτων μας εξηγώντας το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν σήμερα τα διεθνή πρότυπα.

 

GS1 Annual Report

Περιλαμβάνει τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει ο οργανισμός GS1, τις προοπτικές των εργασιών που γίνονται σε νέους τομείς και σε εξειδικευμένα προγράμματα, το διεθνές πεδίο ενασχόλησης του οργανισμού καθώς και λεπτομερή χρηματοοικονομική πληροφόρηση.